Over ons

Tikkie Zoet is gespecialiseerd in het leveren van gebak dat volledig naar eigen smaak en wens is gebakken.
In 2020 is Kitty klein begonnen met het bakken van dripcakes en cupcakes voor vrienden en familie en sinds 2021 ook officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nu levert Tikkie Zoet voor iedereen op bestelling allerlei verschillende soorten gebak.

Ook voor bruidstaarten, bruidscupcakes en sweettables zit je bij Tikkie Zoet gebakken. In een kennismakingsgesprek gaat Kitty samen met jullie opzoek naar de juiste smaken en looks voor het gebak op jullie grote dag.

Op deze website vind je informatie over het bestelproces, de verschillende mogelijkheden, de prijzen en natuurlijk een contactformulier om snel en gemakkelijk al je vragen en wensen door te geven.

Mailen kan natuurlijk ook, Kitty help je met veel plezier verder.

Hoe het begon

Creativiteit en werken met de handen zit er bij Kitty al vanaf jongs af aan; “Dat ik mijn creativiteit in gebak, taarten en cupcakes kwijt kon, kwam ik echter pas op latere leeftijd achter. De vele foto’s die van de creaties gemaakt werden, wilde ik graag delen met vrienden en familie”.
Om te voorkomen dat de persoonlijke socials vol kwamen te staan met gebak, werden aparte pagina’s aangemaakt.

Waar komt dan de naam “Tikkie Zoet vandaag”?
Dat is omdat de bijnaam van de oprichtster, Kitty, “Tikkie” is!

Nu

Inmiddels is het bakken niet langer meer een hobby. Sinds 1 april 2021 is “Tikkie Zoet” officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
We hebben al veel verschillende (thema)taarten vorm mogen geven.
Kitty: “Het blijft een feestje om samen met de klant een plan en ontwerp te verzinnen wat helemaal past bij de klant en het gekozen thema”.

“Ik hoop nog vele mooie (bruids)taarten, cupcakes en gebak te mogen personaliseren!”

Hoe werkt Tikkie zoet?

Heb je binnenkort een feestje, babyshower of bruiloft en heb je nog gebak nodig? Via de contactpagina stuur je eenvoudig een ingevuld formulier of mailtje naar me. Je ontvangt dan van mij zo snel mogelijk een reactie.

Eerst bespreken we de mogelijkheden voor de datum, de smaken en de grootte. Nadat je je bestelling hebt geplaatst via de mail of whatsapp, ga ik voor je aan de slag!
Heb je themagebak besteld, dan kun je dit op de dag van reservering komen ophalen bij mij thuis. Dit is de plek waar al het lekkerst gemaakt wordt.

De prijs is vooraf altijd al besproken. Op de dag van levering kan er contant betaald worden of middels een betaalverzoek.
Bruidsgebak wordt daarentegen in overleg afgeleverd op locatie. Dit omdat de bruidstaarten vaak op locatie worden opgebouwd en gedecoreerd om schade tijdens het vervoer te voorkomen.

Voor bruidsgebak wordt een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens dit gesprek bespreken we al jullie wensen en is wanneer gewenst een bruidsproeverij mogelijk, om te proeven welke smaken jullie graag in jullie bruidstaart terug zien komen. Na dit gesprek stel ik een offerte op die 14 dagen geldig is. Na een akkoord ga ik voor jullie grote dag aan de slag. De factuur stuur ik 14 dagen van te voren, zodat deze voor de bruiloft betaald kan worden.

Tikkie Zoet is bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag ben ik bereikbaar voor de bestellingen van die dag. Op maandag is Tikkie Zoet een dagje vrij.

 

Adres

Zuster Lankhaarlaan 12
4797 CH   Willemstad

Bezoek alleen op afspraak.

Telefoon

+31 (0) 6 82 58 69 30

Emailadres

info@tikkiezoet.nl

© Tikkie Zoet 2024

Webdesign door Visual4All